Inzicht verkrijgen & problemen verhelpen met behulp van de Luisterkindmethode

Inzicht verkrijgen & problemen verhelpen met behulp van de Luisterkindmethode

[ LET OP: Ik ben bezig met een nieuw project. Op dit moment zit al mijn tijd en energie daar in, daarom maak ik in ieder geval voorlopig, géén Luisterkindafstemmingen meer. Ook dit nieuwe project staat helemaal in het teken van helpen het bewustzijn op de wereld te verhogen en een mooie wereld & een goed gevoel te creëren. Meer volgt………….. 🙂

 

(Voor kind èn volwassene!)

Iedereen heeft wel eens periodes in zijn leven dat het allemaal even niet zo lekker loopt. Of misschien is het je kind waarbij het even niet zo soepel gaat.
Zeer waarschijnlijk kom je er zelf wel uit. Maar als dat niet lukt en de problemen blijven of worden zelfs hardnekkiger, dan zou je een Luisterkindafstemming aan kunnen vragen.
De Luisterkindmethode, waarvan Diana van Beaumont de grondlegger is, is een hele mooie, zachte manier om meer inzicht te krijgen in je problemen of die van je kind. Vaak worden er al direct tijdens de afstemming zaken opgelost en/of krijg je handvatten voor jezelf of je kind aangereikt, waarmee je naderhand zelf aan de slag kunt.
Het is overigens ook zonder dat je tegen problemen aanloopt een mooie manier om gewoon wat meer inzicht in jezelf of je kind te krijgen!


Hoe werkt het?

Voor een Luisterkindafstemming hoeven wij elkaar niet “live” te zien of te spreken. We hoeven ook geen tijd af te spreken, je kunt gewoon gaan doen wat je normaal ook doet.
Tijdens de Luisterkindafstemming, stem ik via een foto af op jouw energie, of op de energie van je kind. We hebben vervolgens een gesprek dat niet fysiek plaats vindt, maar in de energie. In dit gesprek geef jij of geeft je kind aan waar de problemen zitten.
We hebben allemaal een deel van onszelf waar we ons bewust van zijn, maar ook een (nu nog) groot deel waar we ons niet bewust van zijn. Met dat onbewuste deel van jezelf voer ik een gesprek. Vandaar ook dat jij zelf in het gesprek degene bent die aangeeft hoe de problemen opgelost kunnen worden. Ik luister naar wat jij jezelf te vertellen hebt (of wat je kind te vertellen heeft) en zet dat op papier.
De informatie die jij mij geeft, komt bij mij binnen in verschillende vormen: ik zie vaak beelden, voel emoties en fysieke sensaties en soms hoor ik woorden. In sommige gevallen hebben we letterlijk een gesprek in de energie. Hoe dan ook, ik zorg dat het duidelijk en begrijpelijk op papier komt te staan. Als het gesprek klaar is en in zijn geheel op papier staat, stuur ik het op via e-mail.
Omdat alles via de mail gaat, kun jij niet alleen lekker op jouw eigen tijd de afstemming lezen, je kunt hem ook herhaaldelijk teruglezen. En dat is heel waardevol! Je hoeft niet alles in een keer te onthouden, wat vaak lastig is. Bovendien zul je merken dat naarmate je de afstemming vaker leest, je er steeds meer uithaalt.
Ook voor een kind is het erg prettig, want het hoeft niet uit zijn dagelijks ritme gehaald te worden en het hoeft ook zijn verhaal niet (fysiek) te vertellen aan een vreemd iemand in een ruimte die hij niet kent. Daarbij werkt deze methode ook nog eens zonder nadelige bijwerkingen.

 

Voor wie geschikt?

De Luisterkindmethode is geschikt voor iedereen van 0 tot 100+ jaar. Voor gezonde mensen, zieke mensen, mensen met een geestelijke beperking, voor kinderen of volwassenen die niet (meer) kunnen praten, zelfs voor mensen die in coma liggen.

Vragen waar je aan zou kunnen denken zijn:
-Mijn zoon speelt altijd in zijn eentje, is hij daar wel gelukkig mee?
-Mijn dochter plast nog steeds in bed, waar zou dat door kunnen komen?
-Ik heb gewoon het idee dat hij niet lekker in zijn vel zit, klopt dat en hoe kan ik hem helpen zich beter te  voelen?
-Mijn dochter heeft woede-uitbarstingen, waar komt dat vandaan?
-Ik voel me al tijden depressief en het wordt niet beter, wat kan ik doen?
-Hoe komt het dat ik me niet goed genoeg voel?
-Waarom stel ik altijd alles uit?
-Ik zit vast, hoe kom ik verder?
-Etcetera, het kan van alles zijn!


Wat heb ik van jou nodig?

-Een recente foto van jou of je kind, waar jij (of je kind) alleen op staat.
-Je voor- en achternaam, of dat van je kind.
-De geboortedatum van jou of je kind.
-De gezinssituatie en -samenstelling.
-De vragen die je hebt over jezelf of je kind.
-Als je kind 10 tot 18 jaar is, moet hij of zij zelf toestemming geven voor de afstemming.

Vanaf het moment dat alle gegevens en de betaling bij mij binnen zijn, is het streven dat je binnen twee weken de afstemming in huis hebt.

Het tarief is €49,50 per afstemming.

Wil je een Luisterkindafstemming aanvragen of meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk bericht van mij.

 

Contactformulier