Tijd om richting te kiezen

Tijd om richting te kiezen

Het is een tijd om keuzes te maken.

De wereld is bezig zich op te splitsen in twee richtingen:
Richting 1 is negativiteit en macht over anderen, maar ook je slachtoffer voelen of anderen willen redden horen hierbij.
Richting 2 is positiviteit, samenwerken, in je eigen kracht staan en die niet weggeven, maar ook niet oordelen over een ander en niet denken dat je beter weet hoe een ander zou moeten leven dan diegene zelf horen hierbij.

Ik kies richting 2. Maar OMG wat wordt er op dit moment soms aan je getrokken door Negativiteit om je aan die andere kant te krijgen 😮 😮 😮 Ik moet af en toe echt alle zeilen bijzetten om er niet in mee te gaan. Het is echt een tijd waarin je heel duidelijk situaties voor je krijgt om voor jezelf helder te krijgen voor welke richting je wilt kiezen en waar je nog wat bij te schaven hebt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *